Uitlaatsystemen

Complete uitlaatsystemen en uitstoot reductie voor de scheepvaart en Schoorstenen

. HOME > Uitlaatsysteem

Complete Volledig Geïntegreerde Uitlaatsystemen

 

Geluiddempers voor Uitlaatsystemen

Print PDF

Geluiddempers - Hoofd Categorieën in Catalogus|Webwinkel

  • Volg de links voor meer informatie

>>


Geluiddemper Types

Lees verder...
 

Vonkenvangers met en zonder demping

Print PDF

Vonkenvangers met en zonder demping - Catalogus|Webshop links:

>>


Dempers met ingebouwde Vonkenvanger - Catalogus|Webshop links:

Lees verder...
 

Compensatoren|Balgen voor Uitlaatsystemen

Print PDF

Compensatoren|Balgen - Categorieën - Catalogus|Webshop Links

>>


Roestvrij stalen Compensatoren|Balgen Types - Catalogus|Webshop Links (meer info)

Lees verder...
 

Flenzen en Pakkingen

Print PDF

Flenzen en Pakkingen - Categorieën - Catalogus|Webshop Links

>>


Flenzen en pakkingen Gegroepeerd op Gatenpatroon (Type|Standaard)

Lees verder...
 

Axces verandert tegen de crisis in door drie stappen

Print PDF

Axces in de pers

Dit jaar staan er grote veranderingen voor Axces op stapel. Niet alleen presenteert het (nog) Zeelandse bedrijf de nieuwe IDE-Nox RA uitlaatdemper op de beurs, maar later dit jaar opent Axces ook een webshop én verhuist het kantoor richting de Drechtsteden. ,,We willen dichterbij ons toekomstig personeel en onze klanten zitten en een uitgebreide opslag hebben, zodat we snel uit voorraad kunnen leveren”, legt Kjelt Remmen (Technical Sales Manager) uit.

 

Axces staat ook dit jaar weer op de Construction & Shipping Industry beurs. ,,We zijn vaste klant”, vertelt Remmen. ,,Wij vinden het een fijne beurs waar we niet alleen contact met eindgebruikers hebben, maar ook met bedrijven onderling. Soms creëren we een klein comité om samen de vraag van een klant te beantwoorden. Dat kan daar, want iedereen zit dichtbij. Daardoor is businessto- business contact ook makkelijker.”

 

Uitdaging

De nieuwe compacte demper IDE-NOx RA is een handige oplossing voor schepen die nu afgebouwd worden of die hermotoriseren. In deze demper is ruimte vrijgelaten om later de uitlaatgas nabehandeling in te bouwen die mogelijk vanaf 2016 verplicht wordt. ,,De ombouw van een bestaand schip is een kostbare zaak omdat bij gebruik van een SCR katalysator de bestaande demper uit het schip moet en de nieuwe uitlaatgas nabehandeling installatie inclusief geluiddempende werking, waar ook strikte normen voor zijn, er weer in.


Ook bij ombouw van de scheepsmotor naar een schonere emissie klasse (alleen als dat kan) komen hoge kosten kijken. Het zwaartepunt bij pre CCR motoren zal hoofdzakelijk in de NOx-emissie reductie liggen. Schepen die niet zijn voorbereid op NOx-reductie door SCR katalysators, lopen tegen hoge kosten aan vanwege de constructiewerken en verlette tijd. Via de CCR1 en CCR2 is het gebruik van Emission Optimized motoren toegenomen. Daardoor steeg het verbruik, maar de uitstoot verminderde wel. Nu willen we er naartoe dat ook het verbruik omlaag gaat en dat tegelijk de NOx verminderd. Dat is mogelijk.

Lees verder...
 

Uitlaatsystemen - Fotos

Print PDF
 

Producten - Complete Uitlaatsystemen

Print PDF

 

Volledig Geïntegreerde Uitlaatsystemen

Het werkveld van Axces is gedefinieerd binnen het kader van uitlaatsystemen voor verbrandingsmotoren in de scheepsvaart. Axces is gespecialiseerd in volledige uitlaatsystemen en, (ingebouwde) emissie, oplossingen. Een overzicht van onze producten (hoofd categorieen) kun je hieronder in de lijst, en in onze Catalogus/Webwinkel, vinden.
 

3D Model - Webwinkel Etalage

Axces heeft voor u een webapplicatie gebouwd die het vinden van het juiste product vergemakkelijkt. In deze (Flash) applicatie kunt u op een 3D model het gewenste product aanwijzen. Met een muisklik komt u direct bij het juiste product in onze webwinkel / catalogus. Bekijk de applicatie...
 

 

Product categorieën


>>

Links
 

 


Als u meer wilt weten over (een van) deze producten/oplossingen, of andere vragen heeft, neem dan contact op met Axces. Axces helpt u graag verder bij het vinden van de voor u meest geschikte oplossing.


 

   


HOME > Uitlaatsysteem